Tijd voor jou.

Aan het mooiste en gezelligste plein van Utrecht, in een prachtig middeleeuws pand, is Ma Belle kappers gevestigd. Aan de buitenkant genoeg historie, maar eenmaal binnen is dat anders. Comfortabele stoelen, fris wit interieur, modern en strak, maar zeker ook gezellig.

Op onze prijslijst kun je zien dat we ronde bedragen hanteren en in welke prijsklasse jouw lengte haar valt. En "that's it". We doen niet ingewikkeld bij de wasbar. Iedereen krijgt een heerlijke massagewassing en daarna een verzorging.

Alle producten die we tijdens de behandeling gebruiken zijn inclusief. Kom binnen als je lok of pony geknipt moet worden,dat doen we gewoon gratis. Voor hem geldt dit voor de nekharen en bakkebaarden.

knippen

Want wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen!

Wil je een heel andere uitstraling met een balayage kleuring of subtiel de zon in je haar met babylight's? Een pittige korte coupe of juist je haar nog langer met extensions. Een natuurlijke grove slag of fijne krul, of je eigen krul juist glad en stijl maken? Wij maken eerst een behandelplan op maat met je, met daarin ook een tijdsduur en prijsopgave. Want wij doen wat wij zeggen en zeggen wat we doen!

knippen
knippen

Wij hebben een missie!

Ben je ondanks alle voorzorg toch niet tevreden? Dat kan, want het blijft mensenwerk. Kom alsjeblieft naar ons toe, er is altijd een oplossing. Want wij hebben maar een missie, jou blij en tevreden maken!